A Fidesz Szabolcs 2-es választókerületének közleménye


Az MSZP január 20-án „Magyarország ma” elnevezéssel kampányt indított. A kampány óriásplakátok kihelyezésével kezdődött. A narancssárga hátterű plakátok egyikén Matolcsy György és a "Fidesz: példátlan gazdasági kudarc" felirat, a másikon Hoffmann Rózsa arcmása és a "Fidesz: bevezetjük a tandíjat" szöveg látható. Az MSZP kinyilvánította, hogy további plakátokkal is készülnek, de ezekről nem árult el többet.

Magyarország ma nem kér a gyűlöletkampányból. Ez a gyűlöletkampány az MSZP kudarca.
A szocialisták semmit nem tanultak a 2010-es bukásukból.
Magyarország ma nem kér a gyűlöletkeltésből, a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából és a Bajnai-Gyurcsány szövetség a minimálbér csökkentéséből.
Ők most mégis mocskolódással tapétázzák ki az országot. Ez ma a Magyar Szocialista Párt; rombolás és uszítás. Az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne helye azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot.

A magyar kormány, a magyar emberek által megtermelt adóforintokból 607 millió Eurót – átszámítva 175 milliárd forintot(!) - fizetett vissza januárban a szocialisták által felvett IMF hitel törlesztésére! Ebben az évben további száz milliárd forintokat kell törlesztenünk a Gyurcsány-Bajnai korszak felelőtlen gazdaságpolitikája miatt.

Az MSZP-SZDSZ kormány súlyos örökségét nyögi az ország, míg ők egyre csak süllyednek Ron Werber gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Magyarország nem akar soha többé velük süllyedni, nem kér ebből.
Békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akarunk. Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva kimászunk abból a gödörből, amit a baloldal ásott.

Dr. Vinnai Győző
országgyűlési képviselő
választókerületi elnök