KARÁCSONYI HANGULAT AZ ISKOLÁBAN


2011.12.16. Karácsony 05

Az iskolába érkező gyerekeket December 16-án reggel ünnepi dísz fogadta. Ezen a napon került sor az hagyományos karácsonyi ünnepségre, melynek idén az iskola aulája adott helyet. A diákok versekkel, dalokkal, szerepjátékkal idézték meg a karácsony hangulatát. A hangszeren játszó tanulók karácsonyi dalokat adtak elő. A csillagszórók fényében a közös ének közel hozta egymáshoz a közösséget.

Az ünnepség zárásaként az Akácvirág Nyugdíjas Egyesület tagjai a saját maguk által készített szép karácsonyi ajándékkal lepték meg a gyerekeket. Jármi Mihály vállalkozó csokoládéval és gyümölccsel kedveskedett a gyerekeknek, melyet Kovács Gyula alpolgármester úr adott át. A Mihalik Károly által felajánlott fenyőfa pedig díszbe öltöztetve az iskola auláját díszíti.

Reméljük, mindenkinek sikerült egy kicsit hazavinni magával ebből a varázslatból. A műsor forgatókönyvét Szalmásné Antal Katalin szerkesztette, a megvalósításban Tóth Lajosné, Tajthyné Csombók Ágnes és Fodorné Molnár Ágota pedagógusok vettek részt.

(Az ünnepségről készült fotókat megtekinthetik a Képgalériában)