Köszöntöttük a község idős lakosait


2011 Idősek világnapja 04

Idén 2011. december 2-án került sor községünk idős lakosainak köszöntésére az Idősek világnapja alkalmából.

Ezen a napon idős lakosainkat ünnepeljük, akik egész életükben azért fáradoztak, hogy nekünk, utódaiknak jobb élete lehessen. Tudjuk, hogy értünk dolgoztak, sírtak és nevettek, vállalták az áldozatokat. Köszönjük az dicséreteket, öleléseket, hiszen ezek nélkül nem lehetnénk azok, akik ma vagyunk.

Ez az a nap, amely alkalmat ad egy kis időre megállni a rohanásban, érzéseink kimondására, a köszönet kifejezésére, és a legfontosabbra: a találkozásra.

Az ünnepséget az általános iskolás diákok színvonalas műsora nyitotta, akik versekkel és zenés műsorral köszöntötték a nagypapákat és nagymamákat. Ezt követően átadásra került a kézműves szakkör által csuhéból készített virág is, mely a régi idők hagyományait idézte fel a résztvevőkben.

Tajthy Péter Polgármester köszöntőjét követően a paszabi Akácvirág Nyugdíjas Egyesület énekkara nótacsokorral kedveskedett a résztvevőknek, melyet Kulcsár Sándor zenés előadása követett. Természetesen a télapó is megérkezett az esti órákban, aki ajándékkal kedveskedett a résztvevőknek.

A családias hangulatú összejövetelt kellemes, jó hangulatú mulatság zárta.

(Az eseményről készült képek megtekinthetők a képgalériában)


max maillots max maillot air jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet woolrich outlet