Önkéntes nap Paszabon


Önkéntes nap Paszabon 07

Az Akácvirág Nyugdíjas Egyesület 2011. május hónapban sikeresen pályázott önkormányzatunk támogatásával az Önkéntes Központ Alapítvány által kiírt „Önkéntesek hete’” pályázatra, melynek elsődleges célja volt az önkéntesség népszerűsítése által a településünk még szebbé, még virágosabbá tétele.

2011. június 9-én és június 10-én elmondhatjuk, hogy „megmozdult” községünk, hiszen számos, településünkért tenni akaró lakosunk járult hozzá e napok sikeréhez. Jó volt látni, ahogy a fiatalabb és idősebb korosztály együtt ültette a virágokat, festette a buszvárókat és padokat.

Településünkön már többször bebizonyítottuk azt, hogy összefogással nagy célokat tudunk elérni. Így történt ezen a két napon is, hiszen most már mindenki láthatja azt a közösen elért eredményt: a virágos településközpontot, a megújult buszvárókat.
Elmondhatjuk, hogy itt, Paszabon – akármilyen nehéz helyzet is van jelenleg – a településükért, közvetlen környezetükért tenni akaró emberek élnek.

Az önkéntes napok eseményeiről készült képek megtekinthetők a képgalériában.


max maillots max maillot air jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet woolrich outlet